DESPRE INTEGRAL ACTIV

Calitatea serviciilor oferite este prioritatea noastră!

DESPRE NOI

La Integral Activ, credem că proiectele tale ar trebui să devină realitate.

Din acest motiv suntem specializați în a oferi toate instrumentele, tehnologia și suportul pentru executarea planurilor tale!

Cu o experiență de peste 18 ani, Integral Activ oferă servicii de vopsire cu pulbere în câmp electrostatic, de înaltă calitate, cu echipamente de vopsire de ultimă generație. 

La noi găsești soluții de vopsire cu pulbere ce asigură finisaje de o calitate excelentă, o mare varietate de culori, durabilitate și eficiență, potrivită tuturor tipurilor de suprafețe metalice.

Vopsirea în câmp electrostatic de la Integral Activ este o opțiune excelentă pentru acoperirea suprafețelor metalice, deoarece oferă un finisaj mai uniform și mai protector.

La Integral Activ vă punem la dispoziție o rețea extinsă de servicii specializate.

În industria prelucrătoare, vopsirea electrostatică își găsește o largă aplicație, din punct de vedere calitativ, este mai ușor de aplicat, iar din punct de vedere ecologic, nu creează nicio problemă operatorilor și mediului.

Evaluăm anvergura proiectelor și căutăm obiectivitate în costul dezvoltărilor. Suntem specialiști în ceea ce facem și din acest motiv vă punem la dispoziție întreaga noastră linie de servicii.

Dispunem de echipamente specializate și personal calificat pentru a oferi cele mai bune finisaje în termenii de livrare stabiliți.

La Integral Activ vopsim în diverse culori și texturi obținând finisajele dorite de client: lucios, mat, texturat sau neted.

Suprafețele metalice vopsite în câmp electrostatic au o rezistență mai mare la zgârieturi, abraziune și uzură.

MISIUNEA NOASTRĂ

Cu cele mai înalte standarde de calitate, eficiență și livrare la timp, misiunea noastră este să fim de acum aliatul tău strategic pentru aplicarea vopselei cu pulbere pe suprafețele metalice sau proiectele tale speciale!

Modul de lucru și serviciile noastre sunt adaptate către îndeplinirea cerințelor
și exigențelor fiecărui client în parte indiferent de dimensiunea proiectului.

Calitatea serviciilor oferite este prioritatea noastră!

CE NE RECOMANDĂ ?

EXPERIENŢĂ

Personal tehnic de specialitate, cu 18 ani de experiență în vopsirea electrostatică.

ANGAJAMENT

Ne angajăm și ne dedicăm 100% fiecărui proiect, indiferent de complexitatea acestuia, pentru a obține cele mai bune rezultate.

CALITATE

Acolo unde există experiență și angajament, există muncă de calitate pe care clienții noștri o recomandă.

DE CE SĂ ALEGI INTEGRAL ACTIV ?

Tarife bazate pe proiect

Prețuri competitive

Serviciul nostru de vopsire cu pulbere în câmp electrostatic include un proces automat de pregătire a suprafețelor: curățare, degresare, spălare și uscare.

La cerere se poate limpezi cu apă demineralizată sau se pot aplica, pentru o mai bună aderență și tratamente chimice: fosfatare, pasivare etc.

Operația de vopsire în câmp electrostatic se execută cu pistoale automate în cabină cu ciclon, asigurând o putere mare de acoperire, productivitate și eficiență.

După aplicarea pulberii, urmează tratamentul termic ce va ajuta la obținerea unei rezistențe îndelungate la uzură și abraziune.

Dispunem de vopsele pulberi care cuprind o gamă variată de culori, grade de luciu, finisaje și tipuri de textură.

Confecții metalice, electrocasnice, aparate și mașini electrice, obiecte metalice decorative, piese și accesorii pentru automobile, motociclete și biciclete, construcții, echipamente sportive etc.

La Integral Activ dispunem de politici de calitate și control în proces, ceea ce ne permite finisaje de cea mai bună calitate.

Descoperă avantajele vopsirii electrostatice:

Aderență foarte bună
și acoperire uniformă

Varietate și gamă largă de culori cu vopsele și acoperiri de cea mai bună calitate

Rezistență deosebită a straturilor
de vopsea aplicate

Durabilitate
maximă

Fixare totală a acoperirii cu vopsea pulbere prin polimerizare

Finisaje excelente
ale suprafețelor